Отборът на Лудогорец започва своя пореден опит да играе в групите на Шампионска лига в сряда, 10 юли. "Орлите" стартират от първия квалификационен кръг на турнира, където ще срещнат грузинския Динамо Батуми.

Шампионите на България са домакини в първата среща, която започва в 21:00 часа на "Хювефарма Арена" в Разград, а седмица по-късно гостуват за реванша.

"Рецептата Лудогорец да се класира в груповата фаза на Шампионска лига е много проста – да побеждаваме. Естествено е, че ние сме разучили Динамо така, както и те знаят ние като отбор какво представляваме. Няма нещо, което да ни изненада", каза треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев на пресконференция преди срещата.

""Изобщо няма да бъдем изненадани, много добре сме запознати с Динамо. Много добър отбор, играе модерен футбол. Аз мисля, че и Грузия като нация е във възход. Очаква ни един много сериозен и труден мач. Винаги първият мач е изключително трудно, за да може да се започне. Ние нямаме избор и трябва да започнем ударно първия мач", допълни той.

При успех над Динамо Батуми, Лудогорец ще срещне Динамо Минск (Беларус) или Пюник (Армения) във втория квалификационен кръг. | БГНЕС