Почивката за Якуб Пьотровски свърши и халфът на Лудогорец скоро ще се присъедини към подготовката на отбора за домакинството на Динамо Батуми, пише „Мач Телеграф“.

Той почива около седмица след края на участието му на Евро 2024, което за Полша приключи още в груповата фаза. На континенталния турнир Пьотровски игра в два мача, като записа общо 58 минути. Халфът отмори няколко дни в Гърция, където дори предложи брак на своята половинка Виктория, след което тръгна към Разград, за да започне подготовка със съотборниците. Все още обаче не е ясно дали Якуб Пьотровски ще играе срещу Динамо Батуми. Възможно е той да бъде резерва в първия мач и да започне като титуляр в реванша.

Лидерът на „орлите“ направи впечатляващ сезон 2023/24, който завърши със следните цифри – 51 мача, в които вкара 17 гола и даде 6 асистенции. Към днешна дата интересът към Пьотровски е много голям, но както каза спортният директор на шампионите Георги Караманджуков – никой няма да бъде продаван докато текат квалификациите за евротурнирите. Така че трансфери ще има най-рано през втората част на август.

Снимка: Lap.bg