В Лудогорец треперят за състоянието на Бърнард Текпетей. Ганайският флангови нападател се контузи в контролата с швейцарския Санкт Гален, която бе спечелена с 2:0.

Той се появи на терена с началото на второто полувреме. Текпетей се включи силно в двубоя. И именно той бе автор на втория гол за разградчани. Отбеляза го в 62-ата минута. Малко по-късно обаче той се хвана за крака след единоборство със съперник и изглеждаше, че има проблели с глезена, пише Тема спорт. Бърнард обаче остана на терена. В 84-ата Текпетей отправи удар от разстояние, който бе спасен. След това ганайското крило падна на терена и бе сменено принудително от Методий Стефанов.

Вчера бяха направени прегледи на крилото, които да покажат как да се процедира със звездата. Ако се окаже, че подготовката му ще бъде нарушена заради травмата, то това ще е е сериозен удар преди първия квалификационен кръг от Шампионската лига, в който орлите ще срещнат грузинския Динамо Батуми. Със сигурност аут за сблъсъците с този съперник е и друго крило – Спас Делев.

Снимка: БГНЕС