Кирил Десподов сподели след равенството на Лудогорец 1:1 с ХИК, че резултатът не задоволява българския шампион, защото разградчани са отишли в Хелзинки за победа. Крилото на „орлите“ заяви, че тимът гони второто място в групата, което минава и през задължителни три точки срещу ХИК следващата седмица в Разград.

„Не ни задоволява равенството, защото мисля, че имахме достатъчно ситуации да победим. Няма как да ни задоволява, дойдохме за победа. Все пак печелим една точка, не е като загуба. Получи се здрава битка, бърз футбол“, започна Десподов.

„Имаше доста ситуации пред двете врати. Казах, че ни очаква тежък двубой така се и случи. Изкуственият терен също създаде трудности за нас, но това не го казвам като оправдание, а ви отговарям кое е било по-трудното. Като първи отбор от групата, нека не се заблуждаваме, малко трудно да излезем. Ние гоним второто място като цяло. Зависи как ще завършат Рома и Бетис днес“, добави той.

„Имаме мач с ХИК вкъщи, задължително трябва да вземем трите точки. Сега ни очаква път до Варна после до Разград сгъстен е цикълът, но няма как. Чака ни много тежък мач в понеделник срещу ЦСКА“, завърши Десподов.

Снимка: БГНЕС