Лудогорец получи страхотен комплимент от евентуалния си съперник в третия квалификационен кръг на Шампионската лига Цървена звезда.
 

Генералният директор на сръбския шампион Звездан Терзич обяви, че според него ''орлите'' нямат нищо общо с българския футбол

"На жребия можеше да бъде и по-добре. Лудогорец е някъде по средата. Силен, добър отбор, където играят само двама български национали, вратарят и капитанът Дяков. Всички останали са чужденци - южноамериканци, играчи, които са добре платени от техния собственик. Той е мултимилиардер, който е вложил много в Лудогорец," коментира шефът на Звезда.
 
"Това е клуб, който няма почти нищо общо с българския футбол по принцип. Труден съперник, играли сме една контрола с тях миналата година, загубихме с 1:3, но тогава ние играхме без осем от най-добрите си играчи заради националните отбори," добави той.
 
"Тогава се запознахме и със собственика им, който е изградил феноменален стадион и тренировъчна база. В Лудогорец има регистрирани 18 чужденци, от които 8-9 са титуляри постоянно. Това им носи тази класа".