Холандският Рода няма да започва офанзива за привличането на Джоди Лукоки от Лудогорец. Тимът от Ередивизи имаше желание да върне крилото в Ниската земя, където той игра за Цволе.

Според информация на Voetbal International обаче роденият в Конго футболист има много високи финансови претенции. В момента в Лудогорец той взима в пъти по-голяма заплата от това, което взимаше в Цволе. Лукоки беше купен от разградчани през миналото лято за 1,1 млн. евро. Въпреки голямата сума обаче той не оправда очакванията, като изкара сезона на резервната скамейка.

В същото време се разбра, че халфът Андрей Препелица опитва да си уреди нов отбор, след като стана ясно, че от Разград няма да разчитат на него. Опитният футболист изигра два мача за родината си Румъния на Евро 2016, но пък шампионите пробват да го продадат.

По информация на "7 дни спорт" от северната ни съседка Препе вече е провел разговори с бившия си отбор Стяуа. През миналото лято футболистът напусна Букурещ, след като договорът му изтече. Стяуа търси варианти да се подсили, след като през миналия сезон изпусна титлата за сметка на Астра.