Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе разочарован от поражението на неговия тим с 0:1 при гостуването на Ботев (Пловдив). 

"Едно статично положение реши мача. Ние имахме по-чистите ситуации и не успяхме да отбележим. На този терен е сложно да се създават шансове. Това, което имахме като замисъл за мача, се изпълни, но тази статична ситуация реши двубоя. Не се сещам за едно чисто положение пред нашата врата, но Ботев свикна да печели по този начин", каза Илиев.

"Видяхме терена и в предните мачове. Факт е, че не е добър и пречи да се създават ситуации. Положението на Кешеру е фрапантно, но това не е в нашите компетенции. Всеки мач е решаващ. Първенството е дълго. Нека да не правим сметки. Неприятно е, че се отвори разлика между нас и Ботев", допълни той и коментира слуховете, появили се в медийното пространство за случилото се в националния отбор преди мача със Северна Ирландия.

"Тези неща може да коментираме наистина, ако има факти. Неприятни неща са като слухове, които се носят. Ако има доказателство, може да коментираме. Ако няма нищо - просто информация, хвърлена в пространството", допълни Илиан Илиев.