Изказване на треньора на Черно море Илиан Илиев след срещата от 12-ия кръг на efbet Лигата между варненския тим и Хебър, завършила 1:0 за домакините.

Илиан Илиев (треньор на Черно море): "Аз казах на футболистите, че със сигурност можем много по-добре, но тези мачове миналата година ни дадоха второто място. Така че аз нямам нищо напротив да бяхме взели по същия начин мача с ЦСКА 1918 тук или следващото равенство с Арда, така че трябва да подобрим като цяло нещата, но със сигурност трябва да подобрим и като цяло организацията в мачовете, да се влиза, съдиите да толерират по-бърза игра, а не това което се получи първото полувреме.

Ние второто полувреме вдигнахме оборотите. Поздравявам и отбора на противника, искаше да постигне равенство, бяха се затворили, използваха контраатаки, но мисля, че заслужавахме да победим. Със сигурност можем по-добре, особено в офанзивен план, поздравявам момчетата. След почивка е много важен първият мач и се радвам, че победихме.

Лошото е, че влизаме в един цикъл с много мачове – играем в петък, после в сряда, после неделя с Левски и имаме двама души, които висят на левия фланг – Даниел Мартин и Цветомир Панов. При Даниел Мартин – той почувства някакви болки в аддуктора и излезе. При Цветомир Панов – мисля, че има по-тежка контузия в рамото, поднасяне и куриозното в тази ситуация е, че съдията не ни отсъди дори и фаул.

Ние затова имаме хора, които стоят отвън, за да влязат. Някой път ни е трудно да определим титулярния състав и се радваме, но лошото е, че имаме двама души, които може би ще пропуснат следващите мачове и сме затруднени точно в тези зони, във фланговете. Живко Атанасов имаше удар в мускула, имаше някакви проблеми, надяваме се за следващия мач да е готов.“