Изпълнителният директор на Черно море Пламен Андреев не скри задоволството си от успеха в дербито със Спартак в неделя вечер.

„Щастливи сме, тази победа има голяма стойност. Показахме кой е властелинът на Варна. Момчетата изнесоха силен мач и можеше да спечелим и с по-убедителен резултат. Напълно заслужено. Надиграхме ги. Сега ни чака ново изпитание – домакинство срещу ЦСКА. Стадионът ще е препълнен, в това няма съмнение. Атмосферата ще е страхотна. Срещу ЦСКА, Левски и Лудогорец са други мачове. Там е по-трудно, повече битка. Със Спартак си има своя чар на местна почва“, сподели Андреев пред „Тема Спорт“.

Черно море приема армейците в събота от 20:00 часа. „ЦСКА няма нищо общо с началото на сезона. Те са напълно променени във всяко едно отношение. Ще бъде интересен треньорски дуел между Илиан Илиев и Александър Томаш“, добави шефът на Черно море. Той призова феновете да дойдат на още един градски сблъсък.

„Дерби след дерби идват за нас. След сблъсъка с ЦСКА ни очаква нова Битка за Варна. В неделя от 17:00 часа вторият отбор на Черно море приема дубъла на Спартак в Североизточната Трета лига. Дербито ще е на „Тича“. Билетите са по 10 лева, ще има организация като за двубой от елита. Надяваме се на нова победа“, завърши Пламен Андреев. Вчера моряците бяха в почивка, а от днес започват подготовката за сблъсъка с ЦСКА. Очаква се левият бек Цветомир Панов да е на линия за двубоя. Над 8000 зрители се очакват на „Тича“ в събота вечерта.