Победата на Черно море над Спартак в градското дерби породи глад за билети за следващия сблъсък на моряците. В събота възпитаниците на Илиан Илиев приемат ЦСКА, а двубоят започва в 20:00 часа.

Талоните са по 15 лева и се очаква изключително бързо да бъдат изкупени. На „Тича“ ще има 8000 зрители, от които армейските привърженици ще са над 2000, пише Тема спорт. Двата клуба вече са влезли в контакт с органите на реда за мирното протичане на мача и организацията около очакваното шествие на червените запалянковци.

Със сигурност желаещите да гледат двубоя от двете страни са много повече от тези, които ще се сдобият с ценните хартийки.

Очертава се и интересен сблъсък между Илиан Илиев и неговия син Илиан Илиев-младши, който наскоро премина в ЦСКА.

На сблъсъка със Спартак пък в ложата е имало скаути, които работят с клубове от Англия. Имало е представител, който е в тесни отношения с Кристъл Палас.

Днес Съдийската комисия към БФС трябва да обяви наряда за сблъсъка между Черно море и армейците на „Тича“.

„Очакванията са големи, но като цяло за момента се справяме добре. Сред първите три, четири отбора сме в класирането. Вървим във възходяща линия. Направихме някои грешни стъпки, но по принцип всички отбори грешат в първенството. Битката ще е интересна, шампионатът е дълъг“, сподели вратарят на Черно море Пламен Илиев.

Снимка: Официален сайт на Черно море