Сензационна трансферна бомба готви Барселона, твърди "Ел Мундо Депортиво". Според изданието каталунците са напът да изпреварят Реал (Мадрид), като привлекат Луис Суарес от Ливърпул!

Изданието съобщава, че преговорите за уругвайския ас на червените били в "напреднала фаза". Клаузата за разтрогване на Суарес, който през декември преподписа с Ливърпул до 2018 г., е 85 млн. евро, но в договора имало специална уговорка, че цената пада с около 20 млн., ако интерес към него проявят Барса или Реал (Мадрид).

Големият коз, който каталунците могат да извадят, е Алексис Санчес, от когото клубът от "Анфийлд" се интересува силно и който може да изиграе ролята на разменна монета, пише "Ел Мундо Депортиво". 

Шефовете на синьо-червените много държали да вземат нападател от световна класа, след като каталунците на практика останаха с празни ръце миналия сезон (ако не броим Суперкупата на Испания). В случай, че сделката с Ливърпул за Суарес не стане, Барса щяла да се ориентира към Игуаин, Ван Перси, Азар, Агуеро или Ройс, уверява "Ел Мундо Депортиво".