Арсенал - Тотнъм, среща от 14-ия кръг на Висшата лига, стадион "Емиратс", Лондон. 16:00 часа българско време.

Вероятните състави на двата отбора:

АРСЕНАЛ: Лено, Мустафи, Сократис, Бейерин, Колашинац, Джака, Торейра, Иуоби, Йозил, Обамеянг и Лаказет

ТОТНЪМ: Лорис, Вертонген, Алдервейрелд, Орие, Роуз, Дайър, Сисоко, Ериксен, Али, Сон и Кейн

Прогноза на Gol.bg:
Двата тима ще се изправят един срещу друг в здрава лондонска схватка в която може да се каже, че трудно има фаворит. И двата тима ще дадат всичко от себе си за успех, а се очертава зрителите да се насладят на страхотен футболен спектакъл.

Преди двубоя Спърс е 3-и с 30 точки, а домакините са на 5-ата позиция с 3 пункта по-малко, но при успех днес могат да се намърдат в челната четворка на класирането. 

Унай Емери има доста кадрови проблеми и няма да може да разчита на контузените Кошчелни, Монреал, Мавропанос и Уелбек, докато наказани в състава на "артилеристите" няма и всички други играчи са на линия за мача днес.

Спърс от своя страна ще бъде без Трипиър, Санчес, Дембеле, Уаняма и Ламела, които страдат от травми.

Преди подобни мачове моментната форма няма значение, но Арсенал не е в най-добрата си такава и е записал два успеха и цели три ремита в последните си пет мача от всички турнири, докато гостите са в страхотна форма с пет победи в тези срещи.

В последните пет мача предимството е за Тотнъм с две на една победи и две ремита, а в последните пет мача между двата тима на "Емиратс" статистиката е две победи а Арсенал и три ремита.

Спърс не е побеждавал своя опонент като гост във Висшата лига от 2010 година, когато стигна до успех с 3:2. Нашата прогноза за този мач е реми с по два гола.

Прогноза: Арсенал - Тотнъм 2:2