Манчестър Юнайтед - Тотнъм, среща от Висшата лига на Англия. Стадион "Олд Трафорд", начало 22.00 часа.

Последните 10 срещи на Ман Юнайтед във всички турнири: Общо 3 победи, 3 равенства и 4 загуби. От тях 3 победи и 1 загуба в последните 4 домакинства.

Последните 10 срещи на Тотнъм във всички турнири: Общо 7 победи, 1 равенство и 2 загуби. От тях 2 победи, 1 равенство и 2 загуби в последните 5 гостувания.

В последните 10 директни срещи домакините имат 5 победи, гостите имат 4 победи и 1 път са завършили наравно. На домашния терен на Манчестър Юнайтед имат изиграни 6 срещи, като домакините имат 5 победи, гостите имат 1 победа и нямат равен мач.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

ПРОГНОЗА: Определено този мач е дербито на третия кръг на Висшата лига в Англия. Тройна среща, в която може да се случи всичко. Ман Юнайтед не започна добре този сезон, след като записа трудна победа срещу Лестър, но след това падна от Брайтън. Нова загуба днес ще доведе до още сътресения на Олд Трафорд и мястото на Жозе Моуриньо начело на отбора определено ще стане още по-несигурно.

От своя страна Тотнъм записа две победи през новия сезон и отново демонстрира красив и атакуващ футбол. В последните години лондончани са наслада за феновете си, като предлагат изключително динамичен и открит футбол.

За Юнайтед аут от мача е новото попълнение Диего Далот и Серхио Ромеро, а под въпрос са Матич, Валенсия, Ерера, Рохо, Санчес и Шоу. Срещата за Тотнъм може да пропусне Юго Лорис, който бе хванат да шофира в нетрезво състояние, Хюн-Мин Сон пък участва на Азиатските игри и също няма да играе в мача.

За последните две години двата тима са се срещнали общо шест пъти във всички надпревари, като са си поделили по три домакински победи. Юнайтед е изключително силен домакин, като има само две загуби в последните си 37 срещи на "Олд Трафорд".

Тотнъм пък отговаря с две загуби в последните си 22 мача във Висшата лига. Това е предпоставка за здрава битка и вълнуващ футбол. Прогнозите ни са за гол и в двете врати, но все пак ще прогнозираме победа за Юнайтед.

Резултат: Манчестър Юнайтед - Тотнъм 2:1