Уулвърхемптън - Манчестър Сити, двубой от третия кръг на английската Висша лига, стадион "Молиню", начало: 14:30 часа българско време.

Вероятни състави:

Уулвърхемптън: Патрисио, Бенет, Коуди, Боли, Дохърти, Невес, Мутиньо, Ото, Траоре, Хименес, Жотас

Ман Сити: Едерсон, Уолкър, Стоунс, Лапорт, Менди, Фернандиньо, Б.Силва, Д. Силва, Стърлинг, Жесус, Агуеро

Прогноза на Gol.bg:

Уулвърхямптън нямаха проблеми в завръщането си към елита, но поне в началото на новия шампионат определено срещат затруднения. В първия си мач за сезона те посрещнаха Евертън, като през повечето време от мача играха с човек повече. 

Това им позволи да стигнат до равенството. Втората среща на "вълците" обаче бе с коравия тим на Лестър, където след получени два безответни гола Уулвс записаха поражение.

За домакините с контузия е Иван Кавалейро, като той със сигурност пропуска двубоя. Под въпрос пък е Мат Дохърти, който също получи травма след последния мач на тима.

Манчестър Сити пък впечатли през изминалия сезон, а през този отново заявява сериозни амбиции, след като тръгна с 2 убедителни победи. "Гражданите" спечелиха с 0:2 визитата си на Арсенал в първия кръг, а след това дойде и успехът у дома над Хъдърсфийлд с 6:1. 

Футболистите на мениджъра Пеп Гуардиола стигнаха и до победа с 0:2 срещу Челси в мача за "Къмюнити Шийлд", който се игра преди старта на Висшата лига. Данило, Еляким Мангала, Кевин Де Бройне и Клаудио Браво са с контузии. 

В последната среща не участваха Лирой Сане, Рахийм Стърлинг и Риад Марес, като Серхио Агуеро и Габриел Жезус водеха атаката на тима. Изненадващо Кайл Уокър също бе резерва, но се очаква ротация за този двубой.

За последно двата отбора играха един срещу друг в мач от турнира за Купата на Лигата през миналия сезон. Тогава Сити прие Уулвърхемптън у дома, а срещата завърши 0:0 в редовното време и продълженията, за да се реши след дузпи, които "гражданите" спечелиха с 4:1.

Прогноза: Уулвърхемптън - Манчестър Сити 1:3