Англия – Италия, приятелски мач, стадион: "Уембли", Лондон, 22.00 часа наше време

Вероятни състави:

Англия: Бътланд, Уокър, Стоунс, Майсън, Трипиър, Дайър, Хендерсон, Йънг, Стърлинг, Деле Али, Варди
Селекционер: Гарет Саутгейт

Италия: Донарума, Флоренци, Бонучи, Ругани, Дармиан, Пелегрини, Жоржиньо, Пароло, Кандрева, Иммобиле, Инсиние
Селекционер: Луиджи Ди Биаджо

Прогноза на Gol.bg:

Очаква се в двата състава да има промени сравнение с контролите им съответно с Холандия (1:0) и Аржентина (0:2). На вратите ще застанат Джак Бътланд и Джанлуиджи Донарума на местата на Джордан Пикфорд и Джанлуиджи Буфон. Джейми Варди ще поведе английската атака, докато младият Лоренцо Пелегрини ще смени Марко Верати.

В атаката на Италия ще е триото Чиро Иммобиле – Лоренцо Инсиние и Антонио Кандрева. Именно крилото на Интер е последният футболист, който се разписа за "адзурите". Това стана при 1:0 над Албания в Тирана. В следващите три срещи четирикратният световен шампион не успя да вкара гол, което коства отпадането от Швеция на бараж за Мондиала – 0:1, 0:0, както и 0:2 от Аржентина предни дни.

От своя страна Англия не е допускал попадение в пет поредни мача – 1:0 над Холандия, 0:0 с Бразилия и Германия, и по 1:0 над Литва и Словения. За последно двата отбора играха през 2015 г., отново в контрола, която завърши 1:1. През 2014 г. Италия спечели с 2:1 на световното, а последният успех на Англия е от 2012 г. в проверка – 2:1.

Нашата прогноза е, че тази вечер няма да има голове.

Прогноза: Англия – Италия 0:0