Борнемут – Тотнъм, мач от 30-тия кръг на Висшата лига, стадион „Виталити“, 18:00 часа българско време.

Прогнозата на Gol.bg:

Тотнъм гостува на „Виталити Стейдиъм“ с мисълта да се възстанови след отпадането от Ювентус в Шампионската лига през седмицата. „Шпорите“ отпътуваха за Южния бряг като 4-ти в класирането, само на 2 точки зад третия Ливърпул.

„За момента мислим мач за мач. В това първенство няма кой да те чака да се настроиш и да си готов, така че трябва да продължим напред“, наясно е с нещата мениджърът на лондончани Маурисио Почетино.

Мениджърът на домакините Еди Хауи пък потвърди, че ще пусне Джърмейн Дефоу срещу бившия си отбор. „Джърмейн имаше дълго време контузия в глезена, но вече е добре, изглежда добре и направи разликата срещу Нюкясъл. Така че със сигурност е в полезрението ми за титуляр“, каза Хауи.

„Сигурен съм, че Джърмейн сам иска да играе и да покаже какво може. Мотивацията му е голяма, така е през целия сезон. Винаги иска да вкара гол, независимо дали в тренировка или в мач. Това чувство не го оставя. Доволен съм, че Джърмейн е тук“, добави той.

Под въпрос за Борнемут са Джордън Айб, Марк Пю и Райън Фрейзър. Пю има проблеми в прасеца, докато Айб и Фрейзър се възстановяват от разтежения. Тайрън Мингс пък все още има болки в гърба.

За Тотнъм под въпрос е Ерик Дайър, който бе ударен в лицето в мача с Ювентус. Тоби Алдервайрелд продължава да лекува контузия, а в тима се завръща Серж Орие, който бе наказан за един мач в Шампионската лига.

Резултат: 1:2