Ювентус – Торино, мач от 1/4-финалите за Купата на Италия, "Алианц Стейдиъм", начало: 21.45 часа наше време

Гледайте мача на живо тук!

Групата на Ювентус за мача:  

#JuveTorino, i convocati bianconeri #TimCup #ForzaJuve pic.twitter.com/cBz2hL7jeu

— JuventusFC (@juventusfc) 2 януари 2018 г.

 

Групата на Торино за мача:

Прогноза на Gol.bg:

Хегемонът на Ботуша продължава успешния си поход към четвърта поредна Купа на Италия. На пътя на Юве тази вечер застава градският съперник Торино, който в предния кръг елиминира Рома насред "Олимпико" и в никакъв случай не бива да се подценява.

Добрата новина за "бианконерите" е завръщането на Миралем Пянич, който пропусна победата с 3:1 над Верона заради лека контузия. Легендата Джанлуиджи Буфон, Бенедикт Хьоведес, Матия Де Шилио и Хуан Куадрадо обаче остават в лазарета. Очаква се Пауло Дибала отново да започне от 1-ата минута, а Макс Алегри да се спре на схема 4-2-3-1. Титуляри ще са още Даниеле Ругани, Клаудио Маркизио и Дъглас Коста.

Кадровите проблеми при "биковете" са далеч по-големи. Звездите Андреа Белоти и Адем Ляич не попаднаха в групата на Синиша Михайлович, защото са с контузии. Аут са още Кристиан Ансалди, Лянко, Симоне Едера и Антонио Барека, докато Кевин Бонифаци е възстановен.

За последно Юве и Торино се срещнаха помежду си за Купата на Италия през 2015 г. Тогава "бианконерите" спечелиха мача у дома с 4:0 и са в серия от шест поредни победи над градския съперник. По-рано през сезона шампионите отново разбиха "биковете" с 4:0 в Серия "А", а в последните дванадесет мача на стадиона на Ювентус, гостите имат три равенства и девет загуби.

Нашата прогноза е, че "старата госпожа" ще вземе своето тази вечер и на 1/2-финал в две срещи ще се изправи срещу Аталанта, който снощи изненадващо елиминира Наполи.

Прогноза: Ювентус – Торино 3:0