Уест Бромич – Челси, мач от 12-ия кръг на Висшата лига, стадион: "Дъ Хоутърнс ", начало: 17.00 часа наше време

Вероятни състави:

Уест Бромич: Фостър, Макуоли, Хегази, Еванс, Ниом, Гибс, Криховяк, Бари, Ливърмор, Рондон, Родригес Контузени: Шадли, Доусън, Морисън Мениджър: Дейвид Вагнер

Челси: Куртоа, Аспиликуета, Кристенсен, Рюдигер, Канте, Бакайоко, Дзапакоста, Алонсон, Фабрегас, Азар, Мората Контузени: Батшуай, Мусонда, Луис, Дринкуотър, Моузес Мениджър: Антонио Конте

Гледайте мача на живо ТУК!

Прогноза на Gol.bg:

Уест Бромич ще се опита да прекъсне черната си серия от 11 мача без победи във всички турнири при домакинството си на Челси. "Дроздовете" са с три поредни загуби във Висшата лига, а за последно спечелиха мач в първенството на 19 август, когато се наложиха с 1:0 като гост над Бърнли.

В миналия кръг шампионите се върнаха на правилния път, след като излъгаха с 1:0 Манчестър Юнайтед в голямото дерби, играно на "Станфорд Бридж". В последните два мача Челси постигна победи с по 1:0 над Уест Бромич и не е губил от този съперник от 2015 г., когато падна тежко с 0:3 при визитата си на "Дъ Хоутърнс".

Като изключим поражението с 1:2 от Кристъл Палас, лондончани спечелиха всичките си 6 от 7 срещи в първенството, в които отбелязаха общо 13 гола. Това ще бъде мач №50 на Антонио Конте като мениджър на Челси и в тях той е спечелил внушителните 115 точки, което е повече от всички останали специалисти на Острова.

Нашата прогноза е, че днес Челси няма да има проблеми да стигне до успеха.

Прогноза: Уест Бромич – Челси 1:3