Ювентус – Торино, мач от 35-ия кръг на Серия "А", начало: 21.45 часа наше време

Групата на Ювентус за мача:  

Вратари: Буфон, Нето, Аудеро

Защитници: Киелини, Бенатия, Сандро, Матиело, Бардзали, Бонучи, Алвеш, Лихтщайнер

Халфове: Пянич, Кедира, Куадрадо, Маркизио, Лемина, Асамоа, Стураро, Ринкон, Мандрагора

Нападатели: Игуаин, Манджукич, Дибала

Гледайте мача на живо тук!

Прогноза на Gol.bg:

Ювентус е на ръба на историческа шеста поредна титла. Едва ли има човек на планетата, който да се съмнява в спечелването и, но тя ще стане официално факт при победа в Дерби дела Моле и издънка на Рома в неделното гостуване на Милан. Ако това не се случи, "бианконерите" ще празнуват не къде да е, а насред "Олимпико". Разбира се, има едно важно условие – победа над Торино.

За днешния мач Макс Алегри няма да може да използва Даниеле Ругани и Марко Пяца, които са аут до края на сезона. Според някои медии на Апенините, спецът обмисля да остави Гонсало Игуаин на резервната скамейка, а на върха на атаката да действа Марио Манджукич, подпомаган от Хуан Куадрадо, Стефано Стураро и Пауло Дибала. От Юве обаче подсказаха, че Ел Пипита няма да получава почивка с банера за дербито, където е той, заедно с Леонардо Бонучи. Със сигурност обаче Нето ще смени легендата Джанлуиджи Буфон, който ще отдъхне за предстоящия 1/2-финален реванш с Монако от Шампионска лига. Треньорът на "биковете" Синиша Михайлович пък няма да може да разчита единствено на защитника Лоренцо Ди Силвестри, който и без това не е сред твърдите му титуляри.

По-рано през сезона Юве спечели визитата си на градския съперник с 3:1, също така се намира в серия от 4 поредни победи над Торино. Последният успех на "биковете" срещу "бианконерите" като гост датира от април 1995 г. с 2:1, а оттогава "старата госпожа" има 9 домакински победи, равенствата са две. Нашата прогноза е, че днес Юве отново ще спечели, въпреки че ще излезе с част от резервите си.

Прогноза: Ювентус – Торино 2:0