Уест Бромич – Ливърпул, мач от 33-ия кръг на Висшата лига, стадион: "Дъ Хоутърнс" начало: 15.30 часа наше време

Групата на Ливърпул за мача:

Вратари: Миньоле, Кариус, Манингер

Защитници: Милнър, Ловрен, Матип, Клайн, Морено, Клаван, Гомес

Халфове: Вайналдум, Лукас, Джан, Груич, Арнолд, Уилсън, Оджо

Нападатели: Фирмино, Коутиньо, Ориги, Стъридж, Стюарт

Гледайте мача на живо тук!

Прогноза на Gol.bg:

Ливърпул ще търси задължителна победа при гостуването си на Уест Бромич в опит да се задържи в Топ 4 на Висшата лига. Юрген Клоп обаче има сериозни кадрови проблеми за днешния сблъсък. Мане, капитанът Хендерсън, Лалана, които са твърди титуляри, са аут за срещата, Ингс също няма да играе. Домакините пък ще могат да разчитат на всичките си футболисти.

Уест Бромич няма победа в последните три мача и загуби последните два – 0:1 от Саутхямптън и 0:2 от Уотфорд. В последния кръг пък Ливърпул обърна като гост Стоук Сити – 2:1, а преди това направи изненадващо домакинско равенство 1:1 с Борнемут. "Червените" са непобедени в последните си 6 мача, а в 20 срещи са отбелязали над 2,5 гола, но с основна заслуга за добрата резултатност бе и Мане, който е с травма.

По-рано през сезона Ливърпул победи с 2:1 Уест Бромич, но на "Дъ Хоутърнс" няма успех във Висшата лига от 2011 г. От тогава "дроздовете" спечелиха веднъж – 3:0, а последните три двубоя завършиха наравно – 1:1, 0:0 и отново 1:1. Нашата прогноза е, че днес "мърсисайдци" ще прекъснат серията си и ще спечелят мача.

Прогноза: Уест Бромич – Ливърпул 1:2