Рома – Торино, мач от 25-ия кръг на Серия "А", стадион: "Олимпико", начало: 21.45 часа наше време

Групата на Рома за мача:

Вратари: Бекер, Лобонт, Счесни

Защитници: Манолас, Емерсон, Руи, Фацио, Вермаелен, Перес, Жесус, Рюдигер

Халфове: Жерсон, Де Роси, Строотман, Грениер, Паредес, Наинголан

Нападатели: Пероти, Салах, Ел Шаарауи, Тоти, Джеко

Гледайте мача на живо тук!

Прогноза на Gol.bg:

Рома ще гони задължителна победа при домакинството си на Торино, за да съхрани шансове в борбата за скудетото с хегемона Ювентус. В момента разликата между двата отбора е 10 точки и при издънка днес, "вълците" напрактика ще абдикират. "Биковете" пък се намират в средата на таблицата, като изостават на цели 13 т. от местата, даващи право на участие в Лига Европа.

За днешната среща Спалети няма сериозно кадрови проблеми. Големият отсъстващ обаче е свързан с Флоренци, който тъкмо се възстанови от тежка контузия, но получи нова такава и няма да играе в следващите 5 месеца. Спалети няма да може да разчита още на Спинози, докато за гостите Оби и Росетини са аут, а Кастани и Карлао са под въпрос.

През февруари римляните демонстрират чудесна форма и имат 4 победи от 4 мача, а Джеко не спира да вкарва. Торино пък играе на приливи и отливи и няма успех като гост от 20 ноември – 2:0 срещу Кротоне. По-рано през сезона обаче "биковете" удариха с 3:1 Рома у дома, но са в серия от 7 поредни загуби на "Олимпико". За последно Торино спечели във Вечния град през 2007 г. с 1:0, но нашата прогноза е, че лошата серия на отбора в Рим ще продължи и днес.

Прогноза: Рома – Торино 3:1