Ливърпул - Тотнъм, среща от 25-ия кръг на Висшата лига, стадион "Анфийлд", 19:30 часа българско време.

Групата на Ливърпул за мача: Кариус, Матип, Ловрен, Милнър, Клайн, Хендерсън, Лалана, Вайналдум, Мане, Коутиньо, Фирмино, Миньоле, Манингер, Стъридж, Джан, Ориги, Клаван, Морено, Лукас, Стюърт, Рандал, Гомес, Уилсън, Алекзандър-Арнолд, Уудбърн, Ожо

Контузени: Груич, Ехария и Ингс

Групата на Тотнъм за мача: Лорис, Алдервейрелд, Дайър, Уолкър, Дейвис, Дембеле, Уаняма, Ериксен, Али, Сон, Кейн, Ворм, Лопес, Трипиър, Картър-Викърс, Вимер, Уинкс, Онома, Сисоко, Янсен

Контузени: Роуз, Вертонген, Ламела и Нкуду

Можете да гледате сблъсъка на живо ТУК!

Прогноза на Gol.bg:
Спорно е да се каже кой ще победи в този мач, тъй като домакините се намират в потресаващо слаба форма и тимът има 4 загуби и реми в последните си 5 мача от всички турнири. 

Спърс пък е на другия полюс и е в отлична форма с 3 успеха и 2 равенства за същия брой срещи. 

Юрген Клоп няма да може да разчита на Груич, Ехария и Ингс, които са контузени, доато гостите ще бъдат без Роуз, Вертонген, Ламела и Нкуду.

Ливърпул има много добра положителна серия срещу противника си на ниво Висша лига и не е губил в последните си 8 мача срещу него - 5 победи и 3 ремита.

За последно "мърсисайдци" бяха в серия от 9 поредни мача без загуба срещу Спърс през 1998 година.

Освен това Тотнъм е загубил 15 от своите 24 визити на "Анфийлд" на ниво Висша лига, а пък Почетино никога не е побеждавал мърсисайдци като мениджър на Спърс и има 3 ремита и 3 загуби. 

Към днешна дата обаче Ливърпул изживява много тежка криза и нашата прогноза за този мач е успех за гостите с 0:1.

Резултат: Ливърпул - Тотнъм 0:1