Манчестър Юнайтед - Тотнъм, среща от Висшата лига на Англия, стадион „Олд Трафорд“, начало 16:15 часа.

Последните 10 срещи на Юнайтед във всички турнири: Общо 5 победи, 4 равенства и 1 загуба. От тях 3 победи и 3 равенства в последните 6 домакинства.

Последните 10 срещи на Тотнъм във всички турнири: Общо 3 победи, 3 равенства и 4 загуби. От тях 2 равенства и 3 загуби в последните 5 гостувания.

В последните 10 директни срещи домакините имат 4 победи, гостите имат 3 победи и 3 пъти са завършили наравно. На домашния терен на Манчестър Юнайтед имат изиграни 5 срещи, като домакините имат 3 победи, гостите имат 2 победи и нямат равен мач.

Юнайтед заема 6-а позиция във временното класиране. Домакините, също така, се намира на 6 пункта зад днешния си опонент Тотнъм. Това означава, че нов лош резултат може да сложи край на надеждите на тима за класиране в топ 4.

ПРОГНОЗА: Труден за прогнозиране мач, в който може да се случи всичко. Ман Юнайтед е в серия от 7 мача без загуба, но в тях записа 6 ремита.

През седмицата тимът взе важен успех с 2:0 като гост на Зоря. С тази победа Ман Юн се класира за 1/16-финалите на Лига Европа. Домакините ще хвърлят всички сили за победата и трите точки, която ще ги остави в битката за Топ 4.

Всякакъв друг резултат ще доведе до нови катаклизми на "Олд Трафорд". Жозе Моуриньо ще може да разчита на най-доброто, с което разполага в момента.

Лазаретът на домакините почти се изпразни, като в Лига Европа се завърна и ключовият защитник Ерик Байли. Така от титулярната отбрана на състава сега липсва само Крис Смолинг.

Тотнъм се движи много близо до топ местата във Висшата лига и се намира само на 3 точки от Ман Сити и Ливърпул, които заемат последните позиции в Топ 4.

Спърс допуснаха само едно поражение до сега през кампанията – от Челси – а в последния кръг размазаха Суонзи с 5:0 у дома. Гостите са отборът, който е с най-добрата отбрана до момента, допуснала едва 10 гола в 14 срещи.

Маурисио Почетино няма отново да може да разчита на Ерик Ламела. За този мач отпада и нападателят Винсент Янсен. Под въпрос остава Бен Дейвис. Повечето водещи букмейкъри прогнозират равенство, но ние ще заложим за минимална победа на Юнайтед.

Резултат: Манчестър Юнайтед - Тотнъм 1:0