Манчестър Юнайтед - Арсенал, среща от 12-ия кръг на Висшата лига, стадион "Олд Трафорд", 14:30 часа българско време.

Следете на живо и слушайте коментар от мача ТУК

Групите за мача и на двата тима:

Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Ромеро, Блинд, Джоунс, Дармиан, Фосу-Менса, Рохо, Шоу, Карик, Фелаини, Ерера, Мхитарян, Лингард, Мата, Погба, Шнейдерлин, Йънг, Депай, Марсиал, Рашфорд и Руни

Арсенал: Чех, Оспина, Дебюши, Дженкинсън, Холдинг, Габриел, Кошчелни, Мустафи, Гибс, Монреал, Елнени, Коклен, Рамзи, Джака, Окслейд-Чембърлейн, Йозил, Уолкът, Иуови, Санчес, Акпом и Жиру

Прогноза на Gol.bg: Един срещу друг се изправят два от най-добрите отбори в Англия, а Юнайтед може би ще получи предимството в този мач заради фактора домакинство. 

Сблъсъкът ще бъде и с допълнителен привкус заради персоналния двубой между Жозе Моуриньо и Арсен Венгер.

Очаква се за домакините да играе Руни, който имаше пиянска изцепка през броени дни, но вече се извини за нея и в крайна сметка простотията, която направи, не повлия на Жозе Моуриньо, който призна, че нападателят е готов за сблъсъка. 

За домакините аут са централните бранители Бейи и Смолинг, както и Валенсия. 

Гостуващият тим ще бъде без Бейерин, който е аут за един месец заради травма, а освен това с контузия е и Санти Касорла за когото е твърде рано още да се завърне на терена.

Перес, Мертезакер и Уелбек също са аут за гостите.

Моуриньо няма загуба от Венгер в последните си 11 мача от Висшата лига, като в тях отборите на Специалния са записали 5 победи и 6 ремита, което е положително за самочувствието на ибериеца.

В последните 6 мача между тези два отбора те са си разменили по два успеха и са врътнали две ремита.

Домакините са в колеблива форма и са записали 2 победи, реми и 2 загуби в последните си 5 срещи, докато Арсенал има на сметката си 3 победи и 2 ремита за същия брой мачове.

Нашата прогноза е реми с по един гол.

Резултат: Манчестър Юнайтед - Арсенал 1:1