Цървена звезда - Лудогорец, среща-реванш от 3-ия квалификационен кръг на Шампионската лига, стадион ''Райко Митич'', Белград. 21:30 часа българско време. 

Вероятните състави на двата отбора:

ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА: Кахриман, Ибанес, Рендулич, Фибел, Цветкович, Доналд, Льо Талек, Канга, Моуче, Сърнич, Катай

ЛУДОГОРЕЦ: Стоянов, Моци, Пластун, Минев, Натанаел, Дяков, Вандерсон, Лукоки, Марселиньо, Кафу, Кешерю

Прогноза на Gol.bg: Двата тима врътнаха равенство в Разград и днес се очаква домакините да имат предимство в реванша, тъй като ''Мала Маракана'' вероятно ще се пръска по шевовете.

Опитът обаче e при гостите и няма да е толкова голяма изненада и те да стигнат до победата. Треньорът на сърбите Миодраг Божович няма кадрови проблеми за тази среща. Същото може да се каже и за неговия колега Георги Дерменджиев.

Последният обаче ще направи рокада в атаката и нападението на тима този път ще бъде водено от Клаудиу Кешерю, който вкара изравнителния гол за ''орлите'' в предишния мач. 

Кафу също ще бъде в атаката на тима, но по крилото. Лудогорец се очаква да излезе с офанзивна схема, тъй като отборът има нужда да бележи попадения в Белград. 

До момента нито един български отбор не е успявал да си тръгне с положителен резултат от ''Мала Маракана'', но всички се надяваме това днес да направи Лудогорец. 

Нашата прогноза за тази среща е победа за гостите с 1;2 и класиране за следващата фаза на турнира.

Резултат: Цървена звезда - Лудогорец 1:2