Англия - Холандия, приятелски футболен мач. Стадион "Уембли", 22:00 часа българско време

Вероятни състави:

Англия: Форстър, Роуз, Стоунс, Джагиелка, Уолкър, Милнър, Дринкуотър, Варди, Баркли, Уолкът, Стъридж

Холандия: Зут, Вилемс, Блинд, Брума, Велтман, Вайналдум, Базоер, Афелай, Промс, Депай, Янсен

Прогнозата на Gol.bg

Страхотен мач ни очаква тази вечер на стадион "Уембли", където един срещу друг ще се изправят отборите на Англия и Холандия. Два великолепни отбора, изповядващи атакуващ стил на игра.

Англия излиза за този двубой след страхотния мач срещу състава на Германия, където британците успяха да обърнат световния шампион и да спечелят с 3:2. Очаква се Рой Ходжсън да направи няколко промени в състава и най-вероятно на вратата ще пази Фрейзър Форстър, след като Джак Бътланд се контузи. В сърцето на защитата ще бъде даден шанс на Джон Стоунс, а Дани Дринкуотър ще играе в халфовата линия на "Трите лъва".

Холандия игра добре в мача си срещу Франция, но в крайна сметка допусна поражение с 3:2. "Лалетата" не успяха да се класират за Евро 2016 и сега селекционерът Дани Блинд обиграва един изключително млад и талантлив отбор. Холандците винаги са се славили със страхотни индивидулани изпълнители и доста сплотени колективи, които са способни да поднасят изненади.

Днес логично букмейкърите определиха Англия за фаворит, а коефициента за успех на британците е 1.75. Равенството е оценено на 3.60, а успеха за "лалетата" се котира на 5.00. Нашата прогноза е, че мачът ще бъде доста открит и голове няма да липсват.

Резултат: Англия - Холандия 2:2