Киево – Ювентус, мач от 22-ия кръг на Серия "А", стадион: "Марк Антонио Бентагоди", начало: 13:30 часа наше време

Групата на Юве за мача:

Вратари: Буфон, Нето, Рубиньо

Защитници: Киелини, Касерес, Сандро, Бардзали, Бонучи, Ругани, Лихтщайнер

Халфове: Кедира, Маркизио, Погба, Ернанес, Куадрадо, Падоин, Стураро, Перейра

Нападатели: Дзадза, Мората, Дибала, Фавили

Прогноза на Gol.bg:

Шампионът Ювентус ще се опита да подобри собствената си серия от поредни победи при гостуването на Киево. В момента "старата госпожа" има 12 поредни успеха в Серия "А", като повтори постижението си от 2014 година с треньор Антонио Конте.

"Бианконерите" обаче ще трябва да се справят с кадрови проблеми. Аут за гостуването на "летящите магаренца" са контузените Квадва Асамоа, Марио Лемина, Роберто Перейра и Марио Манджукич, а опитният Патрис Евра е наказан. Шанс за изява отново ще получи Алваро Мората, който изригна с два гола при победата с 3:0 над Интер в първи полуфинален мач за Купата на Италия. Алекс Сандро също ще започне титуляр, както и Сами Кедира, който получи почивка срещу "нерадзурите".

Киево обаче е един от най-непредвидимите отбори през този сезон в калчото. В последния кръг веронци измъчиха Лацио, въпреки че загубиха с 1:4 в Рим, но това стана заради червения картон на Сезар в 47-ата минута при резултат 1:0 за гостите.

В началото на сезона Киево измъкна 1:1 в Торино, но няма победа над Юве от 2010 година, когато се наложи с 1:0 у дома. "Черно-белите" са и в серия от три поредни успеха на стадион "Марк Антонио Бентагоди" и нашата прогноза е, че доброто им представяне в града на Ромео и Жулиета ще продължи и днес.

Прогноза: Киево – Ювентус 0:1

Our biggest triumph over Chievo? 4-1 in 2003.On target? Trezeguet (3), Del Piero. Video? Right here: https://youtu.be/63OEJ7NGMO0

Публикувахте от Juventus в 30 януари 2016 г.

Never one to shy away from a header, Ciro Ferrara blasts the Bianconeri to #ChievoJuve victory in 2002! #ForzaJuve

Публикувахте от Juventus в 29 януари 2016 г.