Интер – Карпи, мач от 21-ия кръг на Серия "А", стадион: "Джузепе Меаца", начало: 16:00 часа българско време

Групата на Интер за мача:

Вратари: Ханданович, Карисо, Берни

Защитници: Жесус, Телеш, Монтоя, Сантон, Ранокия, Мурийо, Миранда, Д’Амброзио, Нагатомо

Халфове: Кондогбия, Медел, Гнукори, Брозович, Мело, Биабиани, Ляич, Перишич

Нападатели: Паласио, Икарди, Йоветич, Манай

Прогноза на Gol.bg:

Третият в класирането Интер посреща третия отдолу на горе Карпи. "Нерадзурите" са абсолютен фаворит в сблъсъка и ще гонят задължителна победа, тъй като основните им конкуренти – Наполи и Ювентус, имат трудни мачове съответно със Сампдория (гост) и Рома (домакин).

Миланци не успяха да спечелят последните си две срещи в Серия "А" – 0:1 от Сасуоло и 1:1 с Аталанта, което им коства лидерската позиция в първенството.

Карпи пък няма загуба от началото на 2016 година в калчото – победи с по 2:1 над Сампдория и Удинезе и равенство 0:0 с Лацио в Рим. В страхотна форма се намира халфът на отбора Лоренцо Лоло, който не спира да бележи.

Гостите със сигурност ще играят дълбоко прибрани в защитата си, а след три мача изтърпяно наказание за Интер се завръща Фелипе Мело. Очаква се той да започне титуляр, докато Фреди Гуарин изобщо не е в групата на Роберто Манчини и до края на месеца най-вероятно ще бъде продаден.

През есента Карпи затрудни Интер и "синьо-черните" спечелиха с гол на Стеван Йоветич в 89-ата минута от дузпа. Нашата прогноза обаче е, че този път грандът няма да има проблеми срещу новака.

Прогноза: Интер – Карпи 4:0