Ювентус – Верона, мач от 18-ия кръг на Серия "А", начало: 16:00 часа наше време

Групата на Юве за мача:

Вратари: Буфон, Нето, Рубиньо

Защитници: Киелини, Касерес, Алекс Сандро, Бонучи, Ругани, Лихтщайнер, Евра

Халфове: Кедира, Маркизио, Погба, Ернанес, Куадрадо, Падоин, Асамоа, Стураро, Витале

Нападатели: Дзадза, Мората, Дибала

Прогноза на Gol.bg:

Шампионите набраха обичайната си скорост и след седем поредни победи в първенството вече са само на три точки от лидера Интер.

Юве  е определян като големия фаворит в този сблъсък и няма как да е, след като Верона се намира на последното 20-то място с едва осем точки и още няма победа от началото на сезона! Наистина трагично представяне на отбора от града на Ромео и Жуиета,

В групата на торинци след контузии се завръща Ернанес, но Роберто Перейра отново го няма, защото е невъзстановен. Това обаче едва ли ще повлияе по някакъв начин на представянето на "бианконерите".

Домакините ще са без Марио Манджукич, който има контузия и се очаква мястото му до Пауло Дибала да заеме Алвар оМората, който ще има нов шанс да докаже, че заслужава титулярно място.

Юве е в серия от три поредни победи над Верона, но трябва да има едно на ум, защото Лука Тони и компания измъкнаха равен от Милан на "Сан Сиро" през този сезон. За последно обаче Верона победи "старата госпожа" през 2000 година с 2:0.

Нашата прогноза е, че Юве няма да има проблеми да спечели.

Прогноза: Ювентус – Верона 3:0
 

 

10 goals, two games, all in 17 seconds!Here's what happened the last time we crossed Verona at #JStadium...

Публикувахте от Juventus в 5 януари 2016 г.

 

 

 

 

 

Raring to go after the winter break, Massimiliano Allegri was in fine form in today's press conference ahead of tomorrow's #JuveVerona.

Публикувахте от Juventus в 5 януари 2016 г.