Ювентус – Торино, мач от 1/8-финалите за Купата на Италия, начало: 21:45 часа наше време

Групата на Юве за мача:

Вратари: Буфон, Нето, Рубиньо

Защитници: Киелини, Касерес, Алекс Сандро, Бардзали, Бонучи, Ругани, Лихтщайнер, Евра

Халфове: Кедира, Маркизио, Погба, Ернанес, Куадрадо, Падоин, Стураро

Нападатели: Дзадза, Мората, Манджукич, Дибала

Прогноза на Gol.bg:

Ювентус започва похода си към защитата на Купата на Италия с домакинство на градския съперник Торино. Това определено не беше най-лесния жребий за двата отбора, още повече, че в турнира продължава да има тимове от по-ниски дивизии.

След контузия в групата на "бианконерите" се завръща Ернанес, там попада и Мартин Касерес, който не е играл от дълго време. Очаква се Макс Алегри да направи промени в титулярния си състав. Той вече разкри, че за първи път от 1-ата минута ще започне взетият през лятото централен защитник Даниеле Ругани. Нищо чудно пък на вратата да застане Нето, а Симоне Падоин също да получи шанс за изява.

Почти сигурно Алваро Мората ще заеме мястото на Марио Манджукич в предни позиции, до него може да стартира и Симоне Дзадза за сметка на звездата Пауло Дибала. Само Кедира също ще започне титуляр, за да натрупа игрова практика след поредната си травма. За Торино единствено аут пък е халфът Марко Бенаси заради проблеми в адукторите.

Последният мач между двата отбора на "Ювентус Стейдиъм" беше изключително драматичен, след като домакините спечелиха с гол на Хуан Куадрадо в 93-ата минута. Последният успех на Торино като гост пък е от далечния сезон1994/95, когато "биковете" печелят с 2:1. Иначе през миналата кампания те успяха да прекъснат черната си серия от 20 години без успех в "Дерби дела Моле".

Нашата прогноза е, че домакините ще успеят да спечелят мача, но доста трудно.

Прогноза: Ювентус – Торино 1:0