Торино – Интер, мач от 12-ия кръг на Серия "А", ст.: "Олимпико", начало: 13:30 часа наше време

Групата на Интер за мача:

Вратари: Ханданович, Каризо, Берни

Защитници: Жесус, Телеш, Монтоя, Сантон, Ранокия, Мурийо, Миранда, Д’Амброзио, Нагамото

Халфове: Кондогбия, Медел, Гуарин, Брозович, Мело

Нападатели: Паласио, Икарди, Йоветич, Биабиани, Ляич, Перишич, Маная

Прогноза на Gol.bg:

Това безспорно е един от най-интересните мачове от кръга в Италия. Интер доказа, че отново е в силна форма, след като миналата седмица победи Рома с 1:0 в дербито на върха, докато "биковете" нещастно загубиха визитата си на градския съперник Ювентус с 1:2 с гол в 93-ата минута.

Джанпиеро Вентура знае, че проблемите на отбора са му във вкарването на голове, въпреки наличието на опитните нападатели Макси Лопес и Фабио Куалиарела, а в допълнение Бово е контузен и отпада от сметките му.

За Интер се завръща Фелипе Мело след наказание, но със санкция е Фреди Гуарин. Очаква се Роберт оМанчини да върне в титулярния състав Мауро Икарди, който не игра срещу Рома, защото обвини съотборниците си за слабата си резултатност от началото на сезона.

През миналата кампания "биковете" победиха миланци за първи път в последните 23 мача помежду им, след като се наложиха с 1:0 на "Джузепе Меаца". Срещата през есента на стадион "Олимпико" пък завърши без голове – 0:0.

Интер ще гони задължителна победа, за да запази 1-то място в класирането, докато в момента Торино се намира на 11-та позиция, след като няма победа в последните си пет мача. Последният успех е от 27 септември – 2:1 над Палермо, след което тимът регистрира 2 равенства и 3 загуби.

Но срещу Интер Торо ще е доволен на точка, а отборът е стабилен в защита, докато "синьо-черните" имат едва 11 отбелязани гола от началото на сезона. За това нашата прогноза е, че мачът ще завърши 0:0.

Прогноза: Торино – Интер 0:0