Монако – Тотнъм, мач от група J на Лига Европа, стадион: "Луи II", начало: 20:00 часа наше време

Прогноза на Gol.bg:

Тотнъм може да започне началото на един фантастичен сезон, ако играе срещу Монако, както срещу Манчестър Сити във Висшата лига – 4:1 за "шпорите".

Освен това добрата новина за лондончани е завръщането на Муса Дембеле и Райън Мейсън, които пътуваха за Княжеството. До последно пък "монегаските" ще се надяват Жоао Моутиньо и Фабио Коентрао да могат да играят довечера, докато Жереми Тулалан е твърдо аут за сблъсъка.

Статистиката обаче е на страната на французите. От своите 12 срещи с английски клубове, те имат 6 успеха, като последният е от миналия сезон, когато Арсенал беше поставен на колене насред "Емиретс" с 3:1. "Топчиите" спечелиха реванша в 1/8-финалите от Шампионска лига на стадион "Луи II" с 2:0, но отпаднаха.

От своя страна, Тотнъм има само един гол в последните си три визити на френска земя и не е успял да спечели нито един от тези мачове. Най-скорошната среща между двата отбора е контрола от август 2013 година, когато Монако победи с категоричното 5:2, а по това време в състава личаха имената на Радамел Фалкао и Хамес Родригес.

В последните си три двубоя възпитаниците на Леонардо Жардим се представят колебливо в защита – осем допуснати гола (3:3 с Гингам, 3:2 над Монпелие и 2:3 от Лориент). Тотнъм пък смаза Сити, загуби от Арсенал с 1:2 за Кепитъл уан къп и надделя с 1:0 над Кристъл Палас.

В първите си срещи от група J на Лига Европа Тотнъм победи с 3:1 в Лондон Карабах, докато Монако врътна 1:1 с Андерлехт в Белгия.

Нашата прогноза е, че победител довечера няма да има, но и двата отбора ще вкарат гол.

Прогноза: Монако – Тотнъм 1:1
 

 
AS Monaco - Tottenham

La pression monte... J-1 ! #ASMTOT UEFA Europa League

Posted by AS MONACO on 30 септември 2015 г.