Манчестър Юнайтед - Тотнъм, среща от 29-ия кръг на Висшата лига, стадион "Олд Трафорд", Манчестър. 18:00 часа българско време.

Групата на Юнайтед: 

Вратари: Де Хеа, Валдес, Линдегард

Защитници: Торп, Джеймс, Блекет, Макнейър, Рафаел, Джоунс, Смолинг, Рохо, Шоу

Полузащитници: Мата, Валенсия, Блинд, Фелаини, Ерера, Йънг, Карик 

Нападатели: Руни, Фалкао

Контузени: Ван Перси
Наказани: Евънс, Ди Мария

Прогноза на Gol.bg:
Манчестър Юнайтед ще бъде без контузения Робин ван Перси и наказаните Анхел Ди Мария и Джони Евънс за днешната среща, докато Маркос Рохо е под въпросителна за сблъсъка.

Големият въпрос днес е дали Фалкао ще получи шанс за титулярно място, след като през седмицата Ван Гаал го бе заточил да играе с младежкия отбор и имаше доста въпроси към холандеца относно решението му. Той обаче увери, че не се гаври с колумбиеца, както бе изкарано от медиите.

Маурисио Почетино пък няма никакви кадрови проблеми около отбора си и ще може да разчита на всички по-важни играчи за днешното дерби.

След великолепна серия от 17 победи и нито 1 поражение в 22 мача от Висшата лига, Юнайтед няма победа срещу Тотнъм в последните 5 мача между двата отбора - 3 равенства и 2 загуби.

Тотнъм е едва третият отбор в ерата на Висшата лига, който няма поражение от "Червените дяволи" в 5 шампионатни срещи след Ливърпул (2000-2002) и Блекбърн (2004-2006).

Формата на домакините не е толкова лоша и те имат 3 победи и 2 загуби в последните си 5 мача от всички турнири, докато гостите са записали 2 победи, 1 реми и 2 загуби за същия брой срещи.

Нашата прогноза днес е успех с 1:0 за Юнайтед и край на негативната серия.

Резултат: Манчестър Юнайтед - Тотнъм 1:0