Днес 41
fallback

ПРОГНОЗА: Интер - Милан

Изберете състава на любимия си тим и познайте резултата

13:46 | 22 дек 2013 г.
автор: Петьо Петев

Интер - Милан, мач от 17-ия кръг на Серия А. Стадион "Сан Сиро", Милано, 21:45 часа българско време. Съдия: Паоло Мацолени

В градско дерби моментната форма никога не е важна, но все пак Интер влиза в сблъсъка с Милан с много по-голямо самочувствие. Нерадзурите са четвърти в класирането и с 9 точки пред градския съперник. В миналия кръг обаче нерадзурите паднаха от Наполи. Милан стабилизира малко представянето си и измъкна 2:2 от Рома преди седмица.

 
ИНТЕР

Групата за мача

Вратари: Ханданович, Карисо, Кастелаци
Защитници: Джонатан, Санети, Жуан, Андреоли, Кампаняро, Уолъс, Ранокия, Самуел, Перейра, Роландо, Нагатомо
Халфове: Ковачич, Гуарин, Мудингай, Кузманович, Камбиасо, Тайдер
Нападатели: Белфодил, Паласио, Икарди

Контузени: Киву, Милито, Марига

Наказани: Алварес

Вероятен състав (3-5-1-1): Ханданович - Кампаняро, Роландо, Жуан - Джонатан, Санети, Камбиасо, Тайдер, Нагатомо - Гуарин - Паласио

МИЛАН

Групата за мача:

Вратари: Абиати, Копола, Габриел
Защитници: Бонера, Констант, Де Шилио, Мексес, Дзакардо, Сапата
Халфове: Кристанте, Емануелсон, Де Йонг, Кака, Мунтари, Ночерино, Поли, Сапонара
Нападатели: Балотели, Матри, Пацини
Контузени: Амелия, Абате, Робиньо, Силвестре, Бирса, Ел Шаарави

Наказани: Монтоливо

Вероятен състав (4-3-1-2): Абиати - Де Шилио, Сапата, Бонера, Констант - Поли, Де Йонг, Мунтари - Кака - Матри, Балотели

Прогноза на Gol.bg:

Треньорът на Интер Валтер Мадзари ще трябва да се справя без Рики Алварес. Аржентинецът е наказан, а извън игра все още е Диего Милито. Според пресата на мястото на Алварес в центъра на терена ще започне Хавиер Санети. Капитанът на Интер игра на подобна позиция в центъра на полузащитата в два от мачовете, след като се завърна в игра.

Колегата му Масимилиано Алегри има повече проблеми преди мача. В лазарета са шест футболисти, а капитана Рикардо Монтоливо е наказан, след като получи червен картон в миналия мач.

Очаква се росонерите да заложат на схема с двама нападатели и Рикардо Кака зад гърба им. В предни позиции ще действат Матри и Балотели. Рикардо Пацини е възстановен след дълго отсъствие и ще седне на пейката. В защита по двата фланга ще действат Де Шилио и Констант.

В Серия А двата тима имат 162 сблъсъка до момента. В тях Интер има предимство с 61 победи срещу 51 за Милан. Головете са 229 за нерадзурите и 211 за росонерите.

Подобен сблъсък трудно може да се прогнозира. Интер влиза в дербито като фаворит заради по-добрата форма, но по-вероятно е срещата да завърши наравно.

Резултат: Интер - Милан 2:2

Напиши коментар
fallback
Още от Прогнози
fallback