Лудогорец - Левски, двубой от 34-ия кръг на Първа лига, стадион "Лудогорец Арена", Разград, начало: 18:00 часа.

Групата на Левски: Митрев, Кръстев, Белаид, Найденов, Горанов, Паулиньо, Ривалдиньо, Вутов, Белмонт, Прохазка, Нашименто, Папазов, Кабрал, Яблонски, Панайотов, Рошу, Юруков, Обертан, Ст. Иванов, Костов

Прогноза на Gol.bg:

След като си усложни максимално нещата и не можа да спечели Купата на България, която позволява да играе в Лига Европа, сега Левски трябва да хвърли всички сили, за да удържи 3-ото място в класирането на Първа лига. 

"Сините" имат 3 много трудни кръга до края - срещу Лугогорец, ЦСКА и тежко гостуване на коравия тим на Верея Стара Загора в последната среща за подуенци от първенството.

Треньорът Делио Роси ще има сериозни проблеми с окомплектоването на състава, тъй като има много контузени и наказани футболисти. Още онзи ден стана ясно, че аут за следващите два двубоя заради натрупани картони са Жорди Гомес и Холмар Ейолфсон.

Хали Тиам също е санкциониран за един двубой, а днес долетя нова лоша новина. Халфът е с контузия в коляното и е твърде вероятно да пропусне шампионатните срещи до края на сезона. С травма е и десният бек Милош Цветкович, който също ще пропусне последните битки.

Лудогорец пък разполага с всичко най-добро за предстоящия мач. Все пак играчите имат едно на ум, тъй като титулярите на тима ще бъдат пуснати в почивка ден по-късно. 

В клуба ще останат единствено резерви и играчи, които по-рядко получават шанс за изява от Димитър Димитров-Херо. Все пак "зелените" вече са шампиони и по всяка вероятност ще го карат по-леко.

Прогноза: Лудогорец - Левски 2:2