Британската сензация във Формула 1 Оливър Беърман се забърка в любовен триъгълник. Според „Сън“ приятелката на 19-годишния пилот – Естел Огилви, го е зарязала и се е върнала при предишното си гадже Франко Колапинто.

Красавицата с британски и френски корени е завършила право, ала се изявява като модел и има 130 000 последователи в Инстаграм. Именно оттам тръгнаха слуховете за евентуалната й раздяла с Беърман, тъй като тя е обследвала, както него, така и отбора на Хаас, в който той ще има титулярно място през 2025 г.

Оливър дебютира блестящо за Ферари през март в Саудитска Арабия, след като звездата Карлос Сайнц се подложи на спешна операция от апандисит.

Estelle Ogilvy is tipped for stardom after her racer ace boyfriend's F1 debut She posed for a photographer who has worked with Dua Lipa and Kylie Minogue pic.twitter.com/5UXJgHg4O5

— News News News (@NewsNew97351204) March 11, 2024

Тогава пред погледа на Естел талантът успя да завърши седми и Черните кончета оцениха представянето му като толкова добро, че чак „нереалистично“. Освен на него Естел е кака и на 21-годишния Колапинто, пише "Телеграф".

В момента аржентинецът кара за Уилямс, където замени Логан Сарджънт след Гран при на Нидерландия и направи дебют на „Монца“, където потегли от дъното, но финишира на престижното 12-о място. След това записа още силни класирания – осми в Баку и 11-и в Сингапур.