A post shared by Andrea Martínez (@andrea.martinezf)

Най-хубавата новина в живота си обяви вратарят Кепа Арисабалага. Испанецът ще става татко. При това не на едно, а на две бебета.

„Любовта ни расте и расте. 1+1=4”, похвалиха се в социалните мрежи футболистът и съпругата му Андреа Мартинес. Двамата не казват кога точно семейството им ще се увеличи, но най-вероятно близнаците ще се озоват в ръцете на мама и татко в началото на следващата година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kepa Arrizabalaga Revuelta (@kepaarrizabalaga)

Вратарят, който този сезон ще играе като преотстъпен от Челси в Борнемут, и Мис Вселена Испания 2020 съобщиха, че са заедно през януари 2022-ра, а през лятото на 2023-та вдигнаха сватба като от приказките в Марбея.

Макар да има над 10 години опит на модната сцена, 31-годишната хубавица може да се похвали и с диплома по специалността „Бизнес администрация и мениджмънт“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Martínez (@andrea.martinezf)

Спортът не й е чужд, тъй като дете и тийнейджър тренира баскетбол, но сега вече не може и да си помисли да мята към коша заради травма в глезена. „Продължавам да тренирам други неща – гимнастика, фитнес. Нямам треньор, просто слушам какво ми говори тялото“, разказа в интервю за Diez Minutos бъдещата мама, цитирана от "Телеграф".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Martínez (@andrea.martinezf)

Тя споделя също така, че по няколко пъти на ден мие лицето си, „защото кожата се нуждае от хидратация, за да изглежда здрава и млада“. Преди години пък отрязала косата си и я дарила за направата на перука за жени, болни от рак.

„Много съм упорита и това е положителната ми черта. Помогна ми да се справя с тормоза в училище – и от страна на децата, и от страна на учителите. И до днес ми е много мъчно, когато възрастните изливат личното си огорчение върху децата. Всички ние трябва много да внимаваме и да алармираме, разберем ли за нещо подобно в училище“.