Ослепителната Оливия Дън отново живее с гимнастиката в сърцето. Колежанката спечели националната отборна титла на САЩ по спортна гимнастика с отбора на университета в Луизиана.

Това е причината да вземе решение да се състезава. „Последните четири години промениха живота ми. Има нещо в това да облечеш лилаво и златно трико. Имам много възможности извън залата, но да бъда с момичетата в нея е нещо специално.

Все още не съм приключила“, сподели със своите 5,3 милиона последователи в Инстаграм 21-годишната хубавица, която стана милионерка от постове в социалните мрежи и реклами.

„Миналия сезон преоткрих любовта си към спорта и в частност към спортната гимнастика. Това ме накара да остана, да бъда до останалите“, обясни Ливи в интервю за „Ню Йорк пост“, цитирана от "Телеграф".

Тя добави също, че е свикнала да бъде критикувана и вече отдавна не обръща внимание на хапливите коментари, с които някои се опитват да я засегнат. Те гласят, че те няма важна роля в отбора и че обръща повече внимание на външния си вид, отколкото на гимнастиката.