Националният вратар на Сърбия Предраг Райкович гушна и щерка след две момчета. Скандалната му съпруга Ана го дари с малката Нора, а футболистът лично присъства на раждането в Белград.

След това той отиде да празнува със съотборниците си, които разкъсаха фланелката му, както повелява обичаят в страната. Предраг се беше подготвил за този момент и се появи облечен с тениска с надпис „Добре дошла, Нора“. В Инстаграм той се обърна със следните думи към жена си, която му е връстничка: „Браво, кралице моя, Благодаря ти, Ана“.

28-годишният страж, който до миналия сезон пазеше на Майорка, от 5 август премина в Ал-Итихад, така че семейството му се мести в Саудитска Арабия. Г-жа Райкович до последно демонстрираше перфектна форма, като седмици преди раждането откри свой магазин за детска мода в голям търговски център в сръбската столица. Брюнетката се омъжи за Предраг на 8 август 2018-а, като впоследствие се сдобиха със синовете си Реля и Тадия, съответно на 5 и 3 годинки, пише "Телеграф".

Младата майка обясни, че сама е избрала името за дъщеря си: „Така реших накрая и ще се казва Нора според моето желание. Никой друг не можеше да повлияе. До последно момчетата брояха дните до появата на малката, беше им непоносимо. Може би съм сгрешила, защото им казах много рано, че съм бременна“.

„Дълго си мечтаехме за момиченце. В първия момент изобщо не повярвах, тъй като след двете момчета имах усещането, че отново нося бебе от мъжки пол. Всички сме много щастливи, защото детето е богатство“, каза Ана, която беше в основата на скандала, взривил сръбския тим на световното в Катар през 2022. Тогава се появиха слухове, че тя е преспала със съотборници на Предраг.