Британският пилот на Макларън Ландо Норис постигна невероятно победа в неделя за Гран при на Нидерландия във Формула 1. Причината за великолепното му каране обаче се оказа малко странна.

24-годишният плейбой сред най-бързите пилоти се впуснал в надпреварата като необвързан, разкрива „Сън“. Близки на Ландо разкриват, че той вече не е във връзка с португалския модел Маргарида Корсейро, а и самият той призна през уикенда:  „Нямам приятелка“.

Източникът допълва, че в момента „той е свободен и необвързан и просто иска да се съсредоточи върху спорта си“.

Норис, чийто баща е един от най-богатите хора в Бристол, и Маргарида бяха забелязани за първи път заедно през май миналата година, пише "Телеграф". Двамата се появиха на финала на Мастърс турнира по тенис в Монте Карло, преди тя да бъде видяна да го подкрепя на Гран при в Маями.

Маргарида започна да се среща с Ландо след раздялата си с футболиста Жоао Феликс миналата година. Преди нея Норис имаше връзка с друг португалски модел - Луизиня Оливейра, с която се раздели след едногодишна връзка. Самият пилот пък неведнъж е споделял, че той не е мъж за една жена.