A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Нищо не е в състояние да спре най-известната футболна фенка Ивана Кнол. Дори със счупен крак тя продължава да се вихри и съблазнява. Пищната хърватка сама разгласи, че е претърпяла инцидент по време на ваканцията си на гръцкия остров Миконос. „Счупен крак за край на пътуването“, обяви Ивана пред своите 3 милиона последователи в Инстаграм и показа как й доставят инвалидна количка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Тя даде повече подробности пред американския TMZ. Оказа се, че е пострадала, когато напускала малък нощен клуб, а причината е „лош под“. Ивана се хлъзнала и усукала десния си крак, обут в стегнат ботуш с високи токчета. Изпитала „най-ужасната болка на света“, едва стигнала до колата си, но помислила, че става въпрос просто за навяхване. На сутринта обаче се събудила с оток и изобщо не могла да стъпва.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Прегледът показал счупена фибула на десния крак. „Все още секси“, обяви Ивана и се пусна по оскъден бански костюм и патерици. Снимките й набързо събраха над 100 000 харесвания, заваляха и коментари и пожелания за бързо възстановяване, пише "Телеграф".

То обаче ще отнеме около три месеца, а три седмици пищната хубавица ще ходи с помощта на патерици. Това обаче няма да я спре от служебните ангажименти, които е поела в качеството си на диджей.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Брюнетката, нашумяла във футболния свят по време на световното първенство в Катар, се стяга за голям музикален фестивал в Хокенхайм (Германия), който ще се проведе от 12 до 15 септември. „Нямаме търпение за незабравимото парти, което ще направиш“, пишат посетители, снабдили се с билети за шоуто.