A post shared by Molly-Mae Hague (@mollymae)

Изневяра е причината за раздялата на боксьора Томи Фюри и риалити звездата Моли-Мей Хейг. Красавицата изхвърли бащата на дъщеря си Бамби, но без да дава обяснения защо.

При известните обаче няма скрито-покрито и медиите стигнаха до причината. Оказа се, че малко преди да бъде изхвърлен от семейната къща, по-малкият брат на Тайсън Фюри бил на ваканция по мъжки с група авери.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Molly-Mae Hague (@mollymae)

Там обаче кръшнал с тайнствена жена от Дания, а забежката му стигнала и до ушите на Моли-Мей. Тя вдигнала голям скандал и директно попитала любимия вярно ли е това, което е чула. Той не отрекъл, което и сложило край на съвместния им живот, съобщава "Телеграф".

„За Моли това беше върхът на сладоледа. Томи често отсъства – дали заради мачове, лагери или пътешествия с приятели. Тя е убедена, че щом е изневерил сега, сигурно се е случвало и друг път“, разказа близък до хубавицата, която срещна боксьора в риалити предаването „Островът на любовта“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Molly-Mae Hague (@mollymae)

Двамата са заедно от пет години, а миналото лято Фюри падна на колене пред изгората си. Въпреки годежа обаче двамата така и не вдигнаха сватба.