През миналия месец братът на легендата Михаел Шумахер – Ралф Шумахер, разкри в социалните мрежи, че е гей. Бившата му съпруга Кора коментира пред Der Spiegel новината, която обяви дългогодишният й партньор.

"Иска ми се Ралф да ме беше въвлякъл или поне да ме беше направил част от решението си, това щеше да е знак на уважение. По време на кариерата му във Формула 1 в падока се носеха много слухове. Помолих го да изясни дали това, което се говори, е вярно, но той винаги отричаше, казваше ми, че си въобразявам всичко и че може би имам нужда от психологическа помощ", сподели Кора.

"Когато го обяви, това беше като пробождане в сърцето. Разкритието винаги засяга хората около теб, включително бившата съпруга, от която имаш дете. Днес се чувствам използвана по време на брака. Чувствам се така, сякаш съм пропиляла най-добрите си години. Задавам си много въпроси: Беше ли честен с мен? И нещо още по-важно, което ми се върти в главата: обичаше ли ме? Вярвах му сляпо и затова думата му беше закон за мен“, казва 47-годишната телевизионна водеща.

Ралф Шумахер и Кора Бринкман сключват брак през 2001 г., като той продължава до 2015 г. Двамата имат син Дейвид.