Защитникът на Барселона Жул Кунде крие връзката си с голяма красавица. Вече повече от месец националът на Франция върти любов със сънародничката си Флора Кокерел. Двамата обаче искат да се насладят един на друг, без да привличат внимание, заради това и държат любовта си настрана от клюкарите и не публикуват общи снимки.

Според Инстаграм страницата Game, Set & Match обаче има ясни и неоспорими доказателства за връзката между Жул и Флора. Победителката в конкурса „Мис Франция“ 2014 посетила защитника в Испания веднага след отпадането на Франция от Евро 2024, където „петлите“ загубиха на 1/2-финала от бъдещия шампион Испания.

Кунде беше титуляр във всички шест мача, а след първенството беше сред малкото, които не заминаха на ваканция. Вместо това той избра да се прибере в Барселона и да се подготвя за новия сезон с клубния си отбор.

Като Мис Франция 2014 Флора участва и в конкурса „Мис Вселена“, 2015, в който завърши в топ 5. Вече на 30, тя е с 4 години по-голяма от играча на Барселона, който пред ноември ще навърши 26. Две години хубавицата върти собствената си благотворителна организация, с която подкрепя образованието и здравеопазването в Бенин. Именно африканската държава е родината на нейната майка Сефи, която във Франция среща бащата на Флора – Фредерик.

Самата госпожица Кокерел е тренирала танци и бадминтон, а от университета има магистърска степен по маркетинг. Взима го с идея да върти бизнес в модната индустрия. Уклон към модата има и нейният нов любим Жул.

Футболистът често предизвиква дискусии заради избора си на тоалет. За последно той провокира в началото на лагера на Франция за европейското, когато се появи с токчета. „Пука ли ми? Не, не ми пука“, публикува тогава пост в Инстаграм защитникът и по този начин отговори на всички, които го осмяха.