A post shared by Jacque Ligero (@jacqueelgr)

Клюките за личния живот на Ламин Ямал стават все по-горещи. Талантът на Барселона беше голямата звезда на Евро 2024, което го направи апетитна хапка за папараците. Те вече следят всяка негова крачка и сензацията не закъсня - 17-годишният футболист беше издебнат да прегръща нова мацка по време на почивката си в Майорка, където е с голяма компания.

Нейната самоличност беше разкрита много бързо. Оказа се, че тя е на 27 – с 10 години по-голяма от футболиста, който стана европейски шампион с националния отбор на Испания.

Дамата, чиито крака Ямал нежно е хванал, е испанка и се казва Жак Лахеро. Тя е модел и инфлуенсър с 47,7 последователи в Инстаграм и 412 000 в Тик-Ток, където последният й клип събра 8,6 милиона гледания. Той се появи именно след клюката, че е новата на футболната звезда. Оттогава и феновете й скочиха драстично.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacque Ligero (@jacqueelgr)

Преди време тя беше свързвана със защитника на Нюкасъл Тино Ливраменто, който също е по-млад от нея. Слухът за връзката й с играча, който има мачове за юношеските и младежкия национален отбор на Англия, обаче така и не беше потвърден, пише "Телеграф".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacque Ligero (@jacqueelgr)

Националът на Испания беше щракнат с кака Жак само няколко дни след като гръмна скандалът с бившата му Алекс Падия. Ямал реши да сложи край на отношенията им, след като в социалните мрежи се завъртя клип, който показва Алекс да седи в скута на младеж. Брюнетката опита да се оправдае, че видеото създава грешна илюзия, а тя не е направила нищо нередно, но футболистът явно не е повярвал на думите й.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacque Ligero (@jacqueelgr)

Иначе любовта между двамата излезе наяве по време на европейското първенство в Германия. Тя слезе на терена при награждаването на Испания, за да бъде до най-младия футболист в 64-годишната история на турнира.