A post shared by Wanda Nara (@wanda_nara)

Идилията между Уанда Нара и Мауро Икарди, която продължи повече от година, е на път да види своя край. Според медиите в Аржентина звездната двойка изживява сериозна криза, която в този случай наистина ще завърши с развод.

Слуховете, че този път двойката ще приключи окончателно, получиха потвърждение от Ана Розенфелд, адвокат на Нара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda Nara (@wanda_nara)

„Има готови документи за разделянето на активите им в Италия. Всичко, което остава, е да подпишем развода“, цитира Розенфелд „Гадзета дело спорт“.

Икарди и Нара дълго време бяха една от любимите звездни двойки на медиите. Семейството отглеждаше с любов двете си дъщери и трите момчета на надарената аржентинка от бившия нападател на Сампдория Макси Лопес.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda Nara (@wanda_nara)

Всичко обаче рухна през 2022 г., когато Мауро кръшна с актрисата Чайна Лопес. В последвалата буря Уанда натири съпруга си и се започна сага от обвинения. Според нея Мауро имал и други забежки, както и специален телефон за мацки. Нападателят отрече да е бил неверен и от своя страна атакува жена си, че е мачкала чаршафите с някогашния му съотборник в ПСЖ Кейта Балде.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda Nara (@wanda_nara)

В крайна сметка в началото на 2023 г. съпрузите заровиха томахавката в името на петте деца и привидно отново заживяха дружно, пише "Телеграф". Това бе тежък период за Уанда, която съобщи, че е болна от левкемия. Вторият шанс, който си дадоха Мауро и Нара, обаче явно в крайна сметка ще излезе неуспешен.