Мълвата за нова светска двойка обиколи като гръм Италия. Става въпрос за флирт между футболния национал Джанлука Скамака и инфлуенсърката Анджела Насти. Двамата прекарват романтични дни заедно в Ибиса. Там нападателят лекува мъката от ранното отпадане на „адзурите“ от европейското първенство. Италия сдаде титлата, след като игра безлично по време на целия турнир и загуби с 0:2 четвъртфинала срещу Швейцария.

„Вратар, защитник, халф... Липсваше ти само нападател, който не умее да вкарва“, написа последовател на 25-годишната Анджела в Инстаграм, припомняйки за предишните връзки на риалити звездата. Преди да се хване с национала от Аталанта, тя имаше кратки забежки с Пиерлуиджи Голини от Фиорентина, Кевин Бонифаци (Болоня) и Рикардо Сотил (Фиорентина).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Cannata (@chicchi16)

„Сестрите Насти не могат без футболисти“, гласи друг коментар. Както е известно, каката на Анджела – Киара, обиколи няколко играчи, преди да се кротне при Матия Дзакани от Лацио. Тя му роди момче, а сега е бременна с второто си дете. Клюкарските издания в Италия пък не пропускат да отбележат, че Анджела уверено върви по стъпките на Кира, след като първо участва в известно риалити предаване, след това стана инфлуенсър, а след това започна да преследва футболисти.

Баджанаците Дзакани и Скамака играха рамо до рамо за националния отбор на Евро 2024, но докато първият вкара за 1:1 срещу Хърватия в групите, вторият изпитваше голяма мъка пред вратата на съперниците.

25-годишният Скамака беше близо до брак. Той се готвеше за сватба със синеоката Фламиния Аполони, но през декември миналата година красавицата му би шута, след като го хвана в изневяра. Тогава в интернет се завъртя клип на нападателя, в който той се натиска с неизвестна жена, пише "Телеграф".

Фламиния плати 1,99 евро, за да види какви точно ги върши любимият, а след това безцеремонно го разкара от живота си. Двамата бяха заедно три години и живееха заедно в Бергамо, а преди това и в Англия, където той играеше за Уест Хем.