Франция не започна по най-блестящия начин европейското първенство, но е фаворит за трофея. В това бе категорична смятаната за най-секси фенка на Словакия Вероника Райек. Зашеметяващият модел, който има 7 млн. последователи в Инстаграм, даде своите прогнози за турнира в Германия пред „Сън“.

Според Райек „петлите“ няма как да изпуснат титлата с толкова звезди в състава си.

„Франция ще спечели европейското. Те са на върха на пирамидата. Килиан Мбапе и Антоан Гризман са топиграчи. Отборът им е пълен със страхотни футболисти с много опит. Мбапе е все още млад и ще стане един от най-великите на международна сцена. Печеленето на турнири с националния отбор е това, което определя величието“, прогнозира атрактивната словачка, цитирана от "Телеграф".

Дали от куртоазия, с оглед неубедителното представяне, но тя каза добри думи пред английския таблоид и за селекцията на Гарет Саутгейт.

„Англия също е претендент да стигне до финала“, смята секси Вероника и добавя Германия и Испания към отборите, които имат шанс да постигнат нещо.

Райек придоби огромна популярност през 2022 г., когато се появи с екип на легендарния куотърбек Том Брейди на прощалния му мач с Тампа Бей. Звездата в американския футбол тъкмо се бе разделил със съпругата си Жизел Бюндхен.

Това породи предположения, че именно носителката на титлата „Мис Словакия 2016“ е новата му любовна тръпка. Това обаче си остана на ниво пикантен слух, тъй като двамата никога не бяха засечени заедно от дебнещите всяка стъпка на Брейди папараци.