A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Най-популярната фенка на Хърватия Мондиал 2022 - Ивана Кнол, нажежи страстите в Катар, след като обяви, че ще съблече чисто гола, ако сънародниците й станат световни шампиони. „Шахматистите“ ще играят на полуфинал срещу Аржентина във вторник.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Най-красивата хърватка за 2016 г. даде допълнителна мотивация на футболистите на Златко Далич, като подчерта, че ако има празненство, ще празнува без дрехи.

Нейното събличане е очаквано от много европейски и световни медии, които през изминалите дни се надпреварваха да вземат интервю с красивата Ивана. Обещанието ѝ обаче определено ще увеличи феновете на "ватрените" сред неутралните футболни привърженици по света.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Ивана направи поредното си шоу по стадионите в Катар при победата с дузпи срещу Бразилия. Пищната мадама отново събра очите, като този път бе надминала себе си и се яви само по сутиен. Надолу пък бе заложила на червен кожен панталон. Това никак не се хареса на охраната и тя любезно беше помолена да напусне трибуните.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Това обаче никак не я впечатли и след успеха Кнол даде воля на емоциите си. Мацката се сдоби с цяла армия фенове и в Инстаграм, където вече се радва на 2 милиона последователи.