Публикация, споделена от Cami Homs (@camihoms)

Халфът на Атлетико (М) Родриго де Паул бързо забрави майката на двете си деца Камила Хомс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Cami Homs (@camihoms)

По публикации в социалните мрежи стана ясно, че аржентинският национал е изкарал няколко страстни дни в Ибиса с популярната в родината му актриса Тини Стоесел. Връзката между двамата бе разкрита от инфлуенсърката Вики Брайер, която дори ги призова да извадят отношенията си на бял свят, пише "Телеграф".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Cami Homs (@camihoms)

Мартина Стоесел е разностранно надарена личност. 25-годишната красавица придоби известност с ролята си на Виолета в едноименния латиносериал. Освен това тя е и талантлива певица и има няколко запомнящи се хита. Тина също така е модел и танцьорка, което й осигурява участия в много телевизионни предавания.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от tini (@tinistoessel)

Книгата и „Просто Тини“ пък е издадена в цяла Латинска Америка, както и в Испания, Бразилия, Полша, Украйна и Франция. През 2015 г. тя излезе и на българския книжен пазар. „Някои ме виждат единствено в ролята ми на Виолета, с която винаги ще се гордея, но аз съм Мартина и искам да ме опознаете такава, каквато съм, ПРОСТО ТИНИ“, пише в предговора 18-годишната тогава аржентинка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от tini (@tinistoessel)

Стоесел печели добре и от своята марка парфюм „Цвете от Тини“, който е разработила заедно с баща си Алберто Морияс. Преди Родриго де Паул тя имаше любовна авантюра с испанския модел Пепе Баррисо Силва.

Родриго де Паул и Камила Хомс бяха заедно повече от десетилетие и изглеждаха страхотно семейство. Наскоро играчът призна пред журналиста Хоакин Ел Поло Алварес, че е разделен с майката на децата си Франческа и Баутиста.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от tini (@tinistoessel)

„Да, приятелю. Разделени сме от месеци. Обичаме се много, привързани сме един към друг, но да, не сме заедно“, споделил халфът на Атлетико (М), който в миналото бе нарочен, че има афера с Чайна Суарес, актрисата, с която Мауро Икарди кръшка на благоверната си Уанда Нара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от tini (@tinistoessel)

Де Паул премина при „дюшекчиите“ миналото лято. Въпреки че е твърд титуляр, той почти сигурно ще напусне клуба от Мадрид след края на сезона. Халфът възнамерява да се завърне в Италия, където изкара пет страхотни сезона с Удинезе.